Over 25 års erfaring 
i bilbranchen

Fordelagtig flexleasing
for firmaer

Erfaring med 
over 100.000 køretøjer

Splitleasing – Smart og simpelt

Spar bilens beskatning og del dine drifts-omkostninger med din arbejdsgiver

Med splitleasing kan du spare beskatningen og dele driftsomkostningerne med virksomheden.

Fordele ved splitleasing

  • Firmaet sparer en del af udgiften til firmabilen
  • Du sparer udgiften til beskatning af firmabil
  • Udgifter som førstegangsydelseleasingydelse, brændstof, forsikring, grøn ejerafgift mv. splittes mellem jer
  • I modtager hver en månedlig faktura afhængig af forbrug

Kontakt os på 50 40 40 40, hvis du vil booke et møde, hvor vi præsenterer dine muligheder med splitleasing.

Fordelagtig og fleksibel firmaordning

Den store fidus ved splitleasing er, udover at det er en fordelagtig ordning for begge parter, at ordningen er så fleksibel. Din arbejdsgiver sparer en del af udgiften til bilen, og du sparer udgiften til beskatning af firmabilen. Og I bestemmer selv kørselsfordelingen.

Alle splitleasing-udgifter, så som førstegangsydelse, leasingydelse, brændstof, forsikring, grøn ejerafgift osv. splittes op mellem jer, altså din arbejdsgiver og dig. I modtager hver en månedlig faktura, som afspejler det aktuelle forbrug af bilen i den seneste måned.

Hvis I splitleaser, er det vigtigt, at I fra starten opstiller en realistisk fordeling af privat- og erhvervskørsel. I skal til hver en tid føre kørselslog med forbruget, så I kan dokumentere fordelingen mellem privat- og erhvervskørsel. Det styrer vi ganske enkelt elektronisk via bilens tracking-enhed, som er påkrævet af hensyn til forsikringen. Det er nemt, enkelt og uden risiko for fejl.

Hvordan fungerer splitleasing?

Skatterådet har siden 2001 gjort det muligt at benytte sig af splitleasing. Splitleasing er en ordning, hvor en privatperson og et firma hver indgår en aftale om leasing af samme bil. Helt konkret etableres to enslydende kontrakter, den ene underskrives af firmaet og den anden af den ansatte.

Derved splittes leasingudgifterne op mellem parterne og sikrer på den måde, at firmaet og privatpersonen betaler præcis den del af de samlede omkostninger, som vedrører deres andel af bilens kørsel.

Når vi indgår aftalen om splitleasing, estimerer vi den forventede kørselsfordeling, f.eks. 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, der danner grundlag for opsplitning af førstegangsydelsen, som særskilt betales af hver part.

Driftudgifter ved splitleasing

Når vi udarbejder dit leasingtilbud, opstiller vi et budget ud fra de forventede driftsudgifter på bilen:

  • Forsikring
  • Grøn ejerafgift
  • Brændstof
  • Reparation/ vedligeholdelse
  • Service

Disse udgifter fordeles hver måned og opkræves sammen med de ordinære leasingydelser. Vi sørger for al håndtering af bilag, og sørger for betaling og opkrævning, der sker som acontobetaling hver måned fordelt mellem firmaet og privatpersonen ud fra de faktisk kørte kilometer.

Værksted/ klargøring

Vi har vores eget værksted, hvor vi tilbyder diverse ekstraudstyr samt styling, og vi klargør selvfølgelig dit køretøj. Vi er eksperter i luftundervogne, fælge, OEM-udstyr anlæg samt face-lift.

Der er f.eks. en del besparelse i at købe en velholdt standardbil i Tyskland, få afklaret afgiften, og derefter face-liftet den.

Få et uforpligtende tilbud på splitleasing

Ring i dag på 50 40 40 40, og få et uforpligtende møde, hvor vi præsenterer dine muligheder for splitleasing. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Au2lease – Keep it simple!

Ny mulighed for sæsonleasing

Har du et ønske om en sommer- eller vinterbil, så har du nu mulighed for at lease bil i sæsoner.

Læs mere om sæsonleasing her


Kontakt os vedrørende splitleasing

Udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig med konkrete muligheder for splitleasing.

Gå til formular